maandag 21 januari 2013

Thee per post


Op de een of andere manier komt Annemiek altijd met de beste nieuwe ontdekkingen op de proppen. Zo kreeg ik kort geleden een kaart van haar via Theeduif!

Theeduif is een online kaartenwinkel met handgemaakte kaarten. Het werkt heel simpel, maar heeft een hele originele uitwerking op de ontvanger! Je kiest een kaart en een biologische theesoort, je voegt je persoonlijke boodschap toe en Theeduif verstuurt je kaart! Een leuk detail is dat bij elk soort thee beschreven staat welke boodschap het overbrengt en bij welke kaart het goed zou passen. Zo is de rozenthee ideaal om iemand een kopje liefde te sturen.

Door onze liefde voor het versturen van kaarten en de prachtige handgemaakte kaarten van Theeduif is het dan ook bijna niet meer dan logisch dat Elke week een kaart en Theeduif met elkaar in gesprek raakten. We waren dan ook erg blij dat wij een Gastblogspot mochten schrijven voor de blog van Theeduif! Onze Gastblogpost lees je hier!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Theeduif? Volg ze op Twitter, vergeet niet te kijken op de website en kies zelf je favoriete kaart en thee. Wij zijn fan!

~ Marieke ~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten